Ställningar för alla projekt i Stockholm

Ska ni måla om? Behöver ni skydda fasaden, eller behöver ni något att gå på för att nå upp? Oavsett vad, så kan ni hyra trygga ställningar i Stockholm.

När man pratar om våningshus så fungerar det inte att bara luta en stege mot väggen och klättra upp. Det fungerar, i värsta fall, på en enplansvilla som inte är så hög att en ställning får plats. Annars är det rekommenderat att alltid jobba på ställning, om man kan undvika stege. Hur får man tag på den perfekta ställningen då? Genom att kontakta en expert på byggställningar i Stockholm. De har allt ni kan behöva.

Man kan behöva en ställning för många olika ändamål. Ibland handlar det om att byta fönster, och då behöver man kanske något bredare för att kunna få tillräckligt med arbetsyta. Andra gånger behöver man en ställning som fungerar för att måla om eller byta ut fasaden, och som samtidigt skyddar mot väder och vind. Oavsett vad ni behöver ställningen till, så kan ni få den absolut ultimata lösningen tack vare en expert.

Komplettera era ställningar

Vid ett nybygge eller en totalrenovering så är det så mycket som pågår samtidigt, och då behöver man ofta en ställning som kan se till så att alla hantverkare får plats. Det gör att jobbet måste planeras noga och att ni måste tänka ut alla moment i förväg och vara beredda på allt. Ibland behöver man komplettera ställningen med väderskydd. Och man behöver alltid ha ordentligt med fallskydd.

Något annat som kan vara praktiskt på ett riktigt stort projekt är en bygghiss. Det är inte alltid att man kan frakta föremål inomhus, och det är oftast inte så smart heller, eftersom byggmaterial gärna skadar den nya fina hissen. Då kan man installera en bygghiss på utsidan av bygget, för att frakta upp stora och tunga föremål med lätthet.

18 Mar 2024