Söker takläggare på Lidingö

Det är lätt att stirra sig blind på detaljer som ledningar, vatten, avlopp och fasaden. Men det finns en annan viktig detalj som kan kräva att man hyr in en takläggare till huset på Lidingö.

Det var precis vad som hände Anna och Henrik. Som tur var fanns det med i deras budget då det var dags för husköp. De hade gjort sin läxa vilket innebar att de tog reda på takets status. Hur det såg ut och när det senast reparerades eller lades nytt.

Huset på Lidingö de förälskat sig i hade för många år sedan reparerats av en takläggare men nu började det bli lite väl slitet. Då de hade kunskapen redan vid budgivningen var det enkelt att pruta ner priset en aning samtidigt som de låtsades måttligt intresserade.

Lidingöföretag med lediga takläggare

De fick huset och hyrde genast in en takläggare från Lidingö. Lika bra att få det gjort samtidigt som några andra små renoveringar på huset innan inflytt. De diskuterade tillsammans med företaget vilket tak de skulle välja. Huset låg i ett villaområde och de kände instinktivt att det skulle smälta in bäst med ett tegeltak. De ändrade det i sista sekund till betongtegel som är relativt likt men kostar lite mindre.

Takläggaren skred till verket och det skulle inte dröja innan de kunde flytta till Lidingö. Då skulle de ha ett tak som höll i många decennier och ett hus som hade ökat en hel del i värde. Inte för att de tänkt sälja, men ändå. Läs mer om takläggare på denna webbsida: https://www.takläggarelidingö.se 

25 Aug 2021