Snygga golv med hjälp av golvspecialister

Har ni en trist och sliten parkett? Eller ett repigt och glanslöst linoleumgolv? Låt golvspecialister slipa om golven och de kommer att se ut som nya igen.

Många golv som exempelvis massiva trägolv och parkettgolv går att slipa och de ser ut som nya igen. Även ett linoleumgolv går att slipa och polera. Det är tjockleken på golvet som avgör om det går att slipa eller om det måste bytas ut. Exempelvis så klarar en parkett ofta minst sex slipningar innan den är helt utsliten.

För att öka på golvets livslängd ska man heller inte slipa det i onödan. Det gäller också att utföra underhåll när det verkligen behövs. Lack, olja och vax skyddar golvet mot slitage och gör att det håller mycket längre. Är golvet slitet och repigt mår det därför bra av att slipas och få en ny skyddande ytbehandling.

Rotavdraget gäller då man anlitar en golvspecialist

Har man en sliten parkett som man vill renovera och slipa om ska man ta hjälp av golvspecialister. Att själv slipa golvet lönar sig sällan då man kan använda sig av rot-avdraget för den typen av arbete. Låter man en specialist slipa och ytbehandla golvet får man också ett golv som håller mycket längre.

Det beror på att en golvspecialist använder sig av moderna maskiner som slipar minimalt och som bara tar bort det allra yttersta golvskiktet. På så vis blir det möjligt att slipa om golvet igen när det behövs. Men man får också helt jämna golv utan slipspår och ojämnheter. Hör av dig till en golvexpert på denna hemsida: parkettspecialisten.se

4 Jul 2022