Snickare skapade vacker lekstuga i Göteborg

Att hitta den perfekta födelsedagspresenten till sitt barn är kanske inte så svårt. Men vill man göra något extra kan en snickare i Göteborg hyras in för jobbet

Marie-Louise hade ett nöjt leende på läpparna när hon knäppte av samtalet hon just haft på sin mobil. Äntligen hade hon ordnat så att dottern på fem skulle få en present som hon sent skulle glömma. Dottern Lisa hade haft det tufft då hon varit sjuk men hade nu tagit sig igenom sjukdomen och mådde bra. Hon var värd det bästa.

Det hon just hade gjort var att beställa en lekstuga. Men inte vilken som helst utan en liten variant på Pippi Långstrumps fantastiska villa. Hon visste givetvis inte hur det skulle bli men snickaren lovade att komma förbi när han gjort en skiss för att se om han uppfattat önskemålet rätt.

Snickare var ett geni

Redan dagen därpå ringde snickaren från Göteborg och frågade om han fick komma och visa ritningen. Hon kunde höra hans entusiasm och sa att det gick bra. Kaffepannan åkte på och hann precis bli klar när Anders, som snickaren hette, kom förbi. Bilden han visade var så lik det huset hon önskade fast det givetvis bara var en våning.

Flickan skulle tillbringa veckan hos mormor så det var ett perfekt tillfälle för snickaren att börja jobba. Marie-Louise överraskades varenda gång hon såg ut på gräsmattan och det lilla huset. Snickaren var sannerligen en konstnär. Och det tog inte lång tid innan den gula färgen började strykas på. Tiden kunde inte gå fort nog, Marie-Louise längtade så och nu var det snart dags att ge gåvan.

Finn rätt snickare för dig på www.snickareigöteborg.nu

14 Jun 2023