Plattsättare Stockholm - så hittar du rätt

Som privatperson kan det vara svårt att få till samma snygga finish som en yrkesman - även om man lägger ner extremt mycket tid på det. Det kan vara okej i vissa lägen då man tjänar pengar på det. Ser man till exempelvis ett målerijobb så kan de flesta - förutsatt att man inte fuskar - lyckas ganska bra och de små misstagen som skett kommer kanske inte synas förrän vid en närmare granskning.

Det är emellertid skillnad på äpplen och päron också. Att exempelvis på egen hand sätta klinkers och kakel är nästan dömt att misslyckas. Där behövs en professionell plattsättare i Stockholm och då i synnerhet om det handlar om plattsättning i ett badrum.

Varför? Jo, av den enkla anledningen att det där inte enbart handlar om det estetiska uttrycket - lika viktigt är att jobbet utförs på ett sätt där framtida problem med fukt och mögel inte riskerar att dyka upp. Ska du renovera ett badrum så gör du, helt enkelt, bäst i att ta hjälp av en plattsättare i Stockholm. Både sett till att resultatet blir snyggare, men även sett till att du får ett jobb som håller fuktskador på avstånd. Dessutom får du en garanti på jobbet och en trygg väg gentemot ditt försäkringsbolag om någonting skulle visa sig vara problematiskt i framtiden.

Tips för att välja plattsättare i Stockholm

Det handlar dock också om att hitta rätt plattsättare i Stockholm. Tyvärr finns det en ganska varierande kvalitet mellan de som erbjuder sina tjänster. Vissa kan till och med sakna utbildning. Vi tänkte här rada upp några tips om hur du ska agera för att hitta rätt företag och hur du utelsuter de sämre plattsättare i Stockholm som trots allt finns. Enligt följande:

  • Utbildning. Se alltid till att det finns yrkesbevis och certifikat för arbete i Våta Rum. Finns exempelvis anslutning till någon branschorganisation så är detta ett plus.
  • Referenser. Var har man jobbat tidigare - och kan du kontakta dessa personer? Referenser är idag viktigare än någonsin. Dessutom kan du ges nödvändig inspiration genom detta också.
  • Myndigheter. Kolla alltid med Skatteverket och Kronofogden om det finns något att anmärka på där. En kontroll hos ARN kan också ge dig bra information om företaget. Listas de där - gå vidare med någon annan firma.
4 Dec 2022