När du behöver professionell golvslipning i Göteborg

Golv slits, och ibland räcker det att slipa om trägolv för att ge dem nytt liv. Anlita proffs på golvslipning i Göteborg och få känslan av ett helt nytt golv.

Har du ett gammalt trägolv som sett sina bästa dagar? Det har blivit många fläckar och skador och det ser allmänt ofräscht ut. Kanske har du en parkett som blivit sliten och tappat lystern? Misströsta inte, du behöver inte kosta på ett nytt golv.

Att slipa dina golv gör underverk för utseende och känsla. Ytan blir slät och trären, små skador och fläckar försvinner. Sedan kan du antingen behålla dem obehandlade, eller till exempel olja golvet. Andra väljer att såpskura och få ett riktigt skurgolv.

Golvslipning med erfarenhet och kunskap ger perfekt resultat

Att slipa golv kräver erfarenhet, det är inget för lekmannen om resultatet ska bli riktigt bra. Visst kan man fuska lite själv och hyra en golvslip men risken är stor att man tillfogar golvet skador, åtminstone innan man lärt sig handgreppen. Bättre då att anlita proffs på golvslipning i Göteborg, som gör ditt golv som nytt.

Med den ytbehandling du sedan väljer får hela rummet ett lyft. Fundera på hur golvet kommer att användas och anpassa ytbehandling därefter. Graden av slitage på golvet avgör vilken behandling som är bäst. Har du till exempel husdjur, väljer du en mer tålig ytbehandling. Även husets eller lägenhetens stil och ålder, kan vara vägledande för hur resultatet ska se ut. Välj att behandla golvet så att det stämmer med hemmets övriga karaktär.

21 May 2022