Köpa container för husrenoveringen

Det kan faktiskt vara ett bättre alternativ att köpa container än att hyra en när du ska renovera ditt hus. Sådana byggprojekt brukar dra ut på tiden.

Du som ska renovera ett hus bör räkna med att det kommer ta betydligt längre tid än vad du har planerat för. Detta är särskilt viktigt för dig som tänker att du ska hyra in en del av utrustningen som behövs för renoveringen. Som containrar, till exempel.

Det kan faktiskt vara billigare i längden att köpa en container än att hyra den. Då vet du dessutom från början vad kostnaden blir, och behöver inte känna dig orolig för att bygget drar ut på tiden. Och när du är klar med din container kan du självklart sälja den vidare.

Köpa container ny eller begagnad

Du kan välja att köpa en container ny, eller begagnad. Ofta har företag som säljer containrar båda typer till salu. Du som gillar att det ska se snyggt ut på tomten kan med fördel välja en splitter ny. Då kommer andrahandsvärdet vara desto högre.

När du köper en container ska du se till att du väljer en leverantör som kan frakta din container dit du vill ha den. Det gör de flesta återförsäljare, med tanke på att deras vara (containern) minst sagt är ganska skrymmande. Om du ska ha containern på plats under mycket lång tid, kan du överväga att spraymåla den i en fin färg. Då kanske du löper mindre risk för att få klagomål från grannarna.

26 Jul 2022