Golvslipning i Stockholm ger mer än bara en jämn yta

Golvslipning i Stockholm kan inte bara få dina golv jämna och fina. Se till att få dem rätt ytbehandlade också, för full glans. Och glöm inte ansöka om ROT.

Blir det mer hushållsnära än ditt köksgolv? Självklart ingår golvslipning i de hushållsnära tjänster som täcks av rotavdraget. Det är därför det är så prisvärt att anlita en golvslipare att fixa till golvet. En erfaren slipare kan få ditt golv att se helt nytt ut, till en betydligt rimligare kostnad än vad det hade inneburit att faktiskt lägga ett helt nytt golv.

Det finns naturligtvis också en del miljöaspekter att ta hänsyn till. Att ta hand om det du redan har kommer alltid vara det miljövänligare alternativet. Hur gärna golvtillverkare vill få dig att tro att de klimatkompenserar din nya parkett till fullo. Att slipa golvet drar visserligen lite el till slipmaskinen, men annars är det ju som om inget hade hänt. Rent miljömässigt, alltså.

Golvslipning ger glänsande golv

Estetiskt sett gör golvslipning i Stockholm däremot en stor skillnad. Ett hackigt och repigt golv är ofta även glanslöst och matt. Men i samband med golvslipningen kan du även få ditt golv behandlat så det återfår all sin forna glans. Rådgör med firman som utför golvslipningen om vilken ytbehandling som är bäst lämpad för din golvtyp.

Ett snyggt och välskött golv kommer lyfta hela ditt rum. Med en erfaren golvslipare kan du faktiskt få så gott resultat, att du inte kommer vilja lägga tillbaka dina mattor på golvet när det väl är klart.

1 Aug 2022