Golvläggare lägger ett perfekt golv i Dalarna

Visst är det väl tur att vi har golvläggare i Dalarna att ta hjälp av när ett nytt golv ska läggas? Tänka sig hur det annars hade kunnat se ut i hemmen.

Robert hade äntligen tagit det stora steget att lämna sin trygghet i Stockholm och flytta till Dalarna. För honom var det inget liv i huvudstaden, han ville ha något lugnare där han kunde känna sig som hemma. Under många år hade han spenderat varenda lediga stund han kunde i Dalarna och ville helst av allt stanna där.

Nu tog han steget och sålde sin lägenhet i Nacka och köpte sig ett hus i Dalarna. Det var först nu hans liv verkligen skulle börja på riktigt. Robert hade ända sedan köpet börjat planera för de renoveringar som skulle göras. En av dem var att byta golvet, som inte alls passade in med den stol han ville ha.

Golvläggare kan olika golv

Robert ville ha ett golv som såg naturligt ut, men som ändå var slittåligt. Därför var han fast på vinylgolvet. För hans bekvämlighet så tog han kontakt med en golvläggare i Borlänge. Därifrån fick han tips och råd om vilket golv han borde välja för att det skulle passa in i hans stil.

När han hade valt golvet tog de med sig det till Roberts hus och lade in det åt honom. Det var ingen idé för Robert att göra det själv. Då visste han att det skulle bli kanter och inte lagt på ett perfekt vis.

19 May 2023