Golventreprenad fixade hållbart butiksgolv i Dalarna

Vilket golv som läggs beror på butikens användningsområde. Är det många besökare krävs ett kraftigare golv som med fördel läggs av en golventreprenad i Dalarna.

Kents nya butik var efterlängtad av de närliggande samhällena i Dalarna. I de flesta små byar fanns mindre lanthandlare men nu skulle han, som låg mitt emellan många små samhällen, öppna en större mataffär. Det hade varit en hel del att fundera på när han renoverade det hus som var stommen till butiken.

En av funderingarna var vilket golv han skulle välja. Efter att ha diskuterat butiksgolv med en golventreprenad i Dalarna hade de kommit fram till att de behövde ett starkt golv som var enkelt att städa. Han hade hört talas om LVT-golv men ville höra med den golventreprenad han anlitat innan han bestämde sig.

Golventreprenad med koll på kvalitet

Det visade sig att Kent hade rätt bra koll på läget trots allt. LVT-golv skulle klara av en hel del slitage. Dessutom var det lagt som plattor vilket innebar att om det skulle bli fult någonstans kunde man bara byta ut några stycken. Rent tidsmässigt var det även bra då det var lättstädat. Han var bara tvungen att fundera på vilken färg som var bäst.

Ljusa eller mörka golv kunde snabbt bli fula, så att välja något där emellan var att föredra. Han följde firmans råd och beställde ett naturfärgat och golventreprenaden kunde sätta igång. Resultatet blev riktigt bra och löftet om att det skulle vara lättstädat stämde. Det var bra, för nu var städningen kvar och sedan skulle varorna upp innan det var dags att släppa in kunderna.

23 May 2023