Enkelt med persienner i Stockholm

Det finns många olika idéer om vad som är snyggt eller praktiskt. Persienner av olika utseende och material kan hittas i Stockholm, för att man ska kunna styla sitt hem enligt egen smak.

Anna och Niklas hade helrenoverat en lägenhet. Det hade varit spännande och de hade förvånansvärt lika smak. Det vill säga tills det kom till persienner. Niklas hade idéer om snygga frihängande persienner i trä. Visst tyckte Anna också att det var snyggt, men däremot otroligt opraktiskt. Med den typen av persienner skulle hon vara tvungen att damma av dem hela tiden. Hon var inte särskilt förvånad över hans förvånade uppsyn då han nog aldrig dammat av dessa någon gång. Kanske vore det bättre med mörkläggningsgardiner, tänkte hon, och insåg att det skulle fungera i sovrummet men inte i köket.

Butiksbiträde i Stockholm kunde persienner

På väg hem från jobbet var hon inne på företaget som sålde persienner i Stockholm. Hon pratade med en försäljare och berättade att hon skulle komma tillbaka med sin sambo senare. När de samma dag kom in på butiken tog samma försäljare emot. Hon tog fram de olika alternativen så att paret fick en bra översikt. Direkt drogs Niklas till träpersiennerna. Försäljaren log mot Anna samtidigt som hon lovordade hans val. Hon berättade skillnaden mellan persiennerna. Sedan frågade hon om de hade katt. Mikael sa ja och försäljaren berättade om sin katt som klättrade i persiennerna. Det var det enda som behövdes för att paret skulle gå från butiken med vanliga vita persienner till alla fönster.

25 Mar 2022