Bygga altan i Nyköping

Vill du bygga altan hemma i Nyköping så kontakta en firma som vet hur man gör det på bästa sätt. De vet också vad som krävs för att man ska slippa söka bygglov.

Det var lika besvärligt varje gång det var dags att klippa gräset. Erik var tvungen att flytta på alla utemöblerna för att komma till och klippa. Och sen var det svår att ställa tillbaka dem likadant igen. Bordet behövde stå på exakt rätt placering för att det inte skulle vicka. Han lyckades inte med det nu, så det blev till att lägga en liten planka under ena benet istället. Inte så snyggt precis.

Hans fru såg hur han slet och var gullig nog att komma ut med en kall dricka till honom. Han torkade svetten ur pannan. “Nä, nu är jag faktiskt trött på det här! Det hade varit mycket enklare om vi hade en riktig altan istället. Då skulle man inte behöva flytta möblerna varje gång som gräset behöver klippas.”

Bygg altan utan bygglov

“Du har rätt”, svarade hans bättre hälft. “Vi har ju pratat om det förut men nu är det hög tid att göra slag i saken. Jag går in till datorn och letar reda på någon som kan bygga altan i Nyköping.” Sagt och gjort. Det tog inte lång tid att hitta en lämplig firma. Hon ringde dem på studs och avtalade att de skulle komma ut och titta på marken.

Hon blev glatt överraskad när de berättade att om man byggde på “rätt” sätt så behövdes det inget bygglov. Då de tänkte sig att altanen skulle ligga i direkt anslutning till huset, och det var långt till granntomten, så skulle det inte vara några problem att få till.

17 Oct 2022